مطالب پیشنهادی از سراسر وب

» الگوریتم کافئین گوگل ☕️ چیست؟

الگوریتم کافئین گوگل ☕️ چیست؟

الگوریتم کافئین گوگل ☕

 

الگوریتم کافئین گوگل یکی دیگر از مجموعه الگوریتم های بهینه سازی سایت گوگل می باشد که در این مقاله قصد داریم به صورت جامع و بی نقص این الگوریتم را ذیل ذره در میان متخصصان پارماتیک ببریم و هر آنچه که نیاز است شما راجب الگوریم گوگل کافیئن بدانید را بررسی کنیم . پس با ما باشید تا در آخر این مقاله بتوانید به سوال اشخاصی که از شما می پرسند الگوریتم کافئین گوگل چیست پاسخ بدهید . البته گذشته از شروع احتمال دارد بد نباشد برای خود لیوان قهوه ای آماده کنید تا احساس و حالا کافئین را از نزدیک نیز تجربه نمایید و این مقاله برای همیشه در خاطرتان باقی بماند .

 https://ismaeilsahab.ir/google-caffeine/


مقدمه


این روز ها جستجو گر های اکثری در فضای وب مشغول به فعالیت و خدمات رسانی می باشند . از جمله بزرگ ترین و دوست داستنی ترین جستجو گر ها می توان به گوگل و بینگ اشاره کرد . آمار هایی که از استعمال کنندگان این جستجو گر ها در دست داریم , نشان می دهند که 86 درصد جستجوگران از گوگل , 4 درصد از بینگ و 10 درصد کاربران از دیگر کاوشگر ها استفاده می‌نمایند . به جثارت می توان اظهار کرد گوگل بهترین جستجوگری است که بین کاربران از محبوبیت خاصی برخوردار است و به دست آوردن این محبوبیت توسط گوگل بی ادله نیست . به این دلیل‌که گوگل نیز برای کاربران خود ارزش بسیاری قائل است و بخاطر راحتی کاربرانش تغییرات بسیاری را در خود ساخت کرده است . این تغییرات عموما با معرفی کردن الگوریتم های متعدد ساخته شده است . اما دارای اهمیت است که بگوییم خیلی کمتر دیده شده است که گوگل بصورت همگانی و گسترده به معرفی الگوریتم هایش بپردازد!

 


الگوریتم کافئین و تولید محتوا

رابطه دور از شوخی گوگل با ساخت محتوا

 

جستجوگر گوگل به نحوی طراحی شده است که به محتوای تولید شده بوسیله تارنما ها اهمیت بیشتری قائل است . به همین بهانه است که گفته می شود , محتواها و مطالب یک وبسایت جزو عوامل مضاعف کلیدی در سئو سایت می‌باشند . ولی ما نیز به گوگل حق می‌دهیم که برای محتوا اهمیت بیشتری را بدهد به‌این استدلال که از لحاظ ما نیز اهمیت محتوا بسیار بالاتر از هرچیز دیگری است . حتی در شرایطی‌که صفحات شما در جایگاه های مناسب گوگل نیز قرار بگیرند فارغ از داشتن محتوای جذاب شما نمی توانید مخاطب خود را مجذوب خدمات خود فرمایید . ممکن است نیازی نباشد این جمله را بیان کنیم اما برای این که شما یکبار دیگر اهمیت محتوای با کیفیت را ادراک نمایید بهتر است جمله تحت از بیل گیتس را بارها و بارها مرور فرمائید .

 


محتوا سلطان است

این محتوای خوب و باکیفیت است که می تواند فروش شما‌را بالاتر ببرد , می تواند منجر سرگرم شدن مخاطب با سایت شما شود , می تواند اتفاقات خوب را برای سایتتان رقم بزند . تا به اکنون فروشنده های غالب را دیده اید که به چه شکل متاع و خدمات خود را به عالی ترین شیوه ی ممکن خود به فروش می رسانند؟!؟ چه تفاوتی میان این فروشندگان و سایر فروشندگانی که در جامعه از قیمت پایین تری برخوردار می‌باشند وجود دارد؟ فروشندگان برتر , بهتر حرف مینمایند و مخاطب جذب کلام های خوب می شود…

 

در اصل گوگل نیز به‌دنبال این است تا ربات ها و الگوریتم های خود را طوری تربیت کند که بتوانند اخلاق و رفتار آدم جور ای داشته باشند . پس به یاد داشته باشید هیچ یک از ما انسان ها تمایلی نداریم جملات کلیشه ای و ربات مانند را بشنویم ; سخن هایی که بوی احساسی در آنها حس نمی‌شود و به مخاطبان این حس را القا می‌نماید که متن مندرج تنها برای این است که ما بتوانیم مال خود را به هر شیوه ممکن به شما بفروشیم…

 

از نگاه من مخاطب امروز , مخاطبی با هوش و باهوشی بالاست و به راحتی می‌تواند تشخیص دهد که کدام یک از وب سایت ها صرفا برای منافع خودکار می کنند و کدام یک قصد رفع نیاز مخاطب را دارند . از همین فرمایشات باید متوجه شده باشید که در صورتی‌که من این مسئله را میدانم


سیستم ایندکس ( index ) چیست؟

 

 

سیستم index , سیستمی بود که تا سال 2009 بر روی موتور کاوش گر گوگل قرار داشت و وظیفه ای که این سیستمدر آن زمان عهده دار آن بود , تیم بندی و مرتب کردن صفحات تارنما هایی بود که باید ایندکس می شدند . نقطه ضعفی که این سیستم در خود داشت از دید ساختارش بود . سیستم ایندکس , ساختاری لایه ای داشت و صفحاتی که می بایست ایندکس می شدند بر پایه ی ویژگی هایی که داشتند , بر روی این لایه ها قرار می گرفتند . هر لایه از اهمیت خاصی برخوردار بود . برای مثال لایه بالایی اهمیتی به نسبت بیشتر از لایه دوم داشت و به همین ترتیب لایه دوم نیز اهمیت بالاتری نسبت به لایه سوم . جالب است بدانید سرعت ایندکس شدن صفحاتی که بر روی لایه اصلی قرار داشتند , حداقل دو هفته بود! یعنی ایندکس شدن مطالب و صفحه ها موجود بر روی لایه حیاتی که سریعترین ایندکس ها را انجام می داد , دو هفته طول می‌کشید . حالا شما فرض نمائید صفحاتی در لایه های پایین تر قرار داشتند چه اوضاعی مضطرب ای برای خود داشتند!!!

در آن زمان روند ایندکس شدن صفحه های به طوری بود که ابتدا صفحات در لایه ها قرار می گرفتند و آن گاه این لایه ها بر اساس ارزشی که داشتند , توسط گوگل مورد بررسی و بازنگری قرار می گرفتند . همچنین گوگل توانمند به بازرسی صفحه های محدودی در یک بازه زمان یگانه بود و نمی توانست حجم بیشتری از صفحه های را در برهه زمانی زمان مشخصی بازرسی و آغاز به ایندکس کردن کند . با دیدگاه در مطالب بالا فقط به کم بودن سرعت سیستم ایندکس گوگل پی میبریم . خود گوگل نیز به کم بودن سرعت این سیستم پی برده بود و به اندیشه بروزرسانی کردن این سیستم جهت افزایش سرعت و حجم ایندکس ها بود . که در این حین الگوریتم گوگل کافئین را وارد کار کرد .

 


ادله پیدایش الگوریتم گوگل کافئین

 

یکی عارضه ها مضاعف مهمی که گوگل را از آپ دیت کردن سیستم ایندکس باز میداشت , کم شدن عملکرد سیستم پس از آپدیت بود . افراد مقداری می دانند هنگامی که سیستمی آپ دیت می شود , از لحاظ بعضی امکانات افزایش یافته اما کارایی و بازده کلی سیستم کاهش پیدا می کند . به عنوان مثال تلفن همراه اندرویدی و یا آی او اس خود را فرض فرمایید . وقتی یکی‌از سیستم های اندرویدی و یا آی او اس خود را پس از اعمال تعدادی آپدیت مختلف مشاهده کنید , درست است که از لحاظ بعضی امکانات و یا زیبایی , گوشیتان بهتر می شود اما همت کلی سیستم ذیل می آید و حتی سرعت تلفن همراه نیز در لود برخی از اپلیکیشن ها کم می شود . کاوشگر گوگل نیز با در نظر به دست آوردن این قضیه تصمیم گرفت تا سیستم خود را , به جای به روز کردن , به کلی تغییر تحول دهد . پس از گذشت دوران ها بلاخره گوگل الگوریتم کافئین را جایگزین سیستم ایندکس خود میکند و البته که با این بیانات , الگوریتم گوگل کافئین یک تغییر الگوریتمی نیست .


الگوریتم کافئین گوگل چیست؟


گوگل چندین سالی است که با سرعت بالایی در حال پیشرفت است و تقریبا هر ساله با معرفی فیلتر ها و الگوریتم ها تغییرات بزرگی را در خود ساخت می‌کند . سال ها پیش که سیستم index در درون جستجوگر گوگل تعبیه شده بود و موظف به گروه بندی همگی صفحه ها ایندکس شده در گوگل بود . زمانی که کاربر به جستجوی عبارتی می پرداخت , موتور کاوش گر گوگل بر اساس این واژه اصلی به مجموعه بندی ها مراجعه کرده و شروع به کشف کردن واژه مورد نظر می کرد . سیستم index کارایی بدی هم نداشت ولی ضعف ها و معایبی که داشت , منجر شدند الگوریتم کافئین چشم به عالم وب بگشاید . گوگل الگوریتم کافئین را در 10 آگوست سال 2009 معرفی کرد . ولی بیشتر کاربران از روی کار داخل شدن کافئین گوگل اطلاعی نداشتند و تنها بعضا از سئوکاران متوجه این مورد می شدند . الگوریتم کافئین الگوریتمی است که بستر جدیدی را برای مجموعه بندی صفحه های ایندکس شده به‌وجود آورد .


فرم ارسال نظر



  دستگاه آب قلیایی دکتر مومنی   |   روانشناس ایرانی در لندن   |   ساخت وبلاگ  


آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین مطالب مجله


 در 60 ثانیه وبلاگ خودتو بساز !! در 60 ثانیه وبلاگ خودتو بساز !! مشاهده