مدام در مقالهها تخصصی می خوانیم که رعایت نکات سئوی وب سایت صرفا به هدف رسیدن به صفحه اول گوگل انجام میشود , عامل این کلیه کارایی برای راضی کردن گوگل جهت معرفی ما به کاربران چیست؟
هر روز میلیونها جستجو در موتورهای جستجو توسط کاربران انجام می گیرد که بیش تر از ۷۰ % آن در گوگل انجام میگیرد . موتورهای جستجوی یاهو و بینگ هرمورد به ترتیب ۷ . ۰۷ و ۹ . ۲۶ درصد از این بازار سهم دارا هستند . در سود حضور در ورقه اولیه گوگل از اهمیت بالایی شامل است .
https://ismaeilsahab.ir/first-page-of-google/
برای کسب موفقیت , حضور در صفحه اولیه گوگل و بطور خاص سه سود اولیه آن اضطراری است . بررسی آمارها توسط Optify نشان داده است که 36 . 4 درصد از کاربران بر روی اولین توصیه گوگل کلیک میکنند و این میزان برای سکو دوم و سوم به 12 . 5 درصد و 9 . 5 درصد کاهش مییابد . به عبارت دیگر سهم جذب بازدیدکننده برای درجه اول در برگه نخستین گوگل به میزان مجموع ورودی رتبههای دوم تا پنجم است .
در آفریقا یک شیر برای زنده ماندن می داند که هر روز باید از کندترین آهو سریعتر بدود . دسترسی به اولین سکو برای یک تارنما نو دشوار و نا ممکن بنظر میرسد البته شما باید در ابتدا هدف خود را حضور در برگه نخستین گوگل قرار دهید و پس از دستیابی به آن یک به یک رقبا را پشت رمز بگذارید تا به پیشنهاد نخستین گوگل تبدیل شوید , همچون شیری که هر روز برای زنده ماندن کندترین آهو را شکار میکند .
یک کدام از کارداران تاثیرگذار بر ورود کاربران از کاغذ اول گوگل به سایت شما توضیحات ورقه و شیوه نمایش آن در حاصل جستجوی ورقه اول گوگل است . شما با نوشتن توضیحات مناسب و مربوط به مقاله می توانید بازدیدکننده بیشتری به تارنما خود جذب فرمائید . بدین شیوه ممکن است شما در کاغذ اول گوگل رتبه سوم را داشته باشید ولی بازدیدتان از سکو دوم هم بیشتر باشد .
هرچقدر سایتی که در صفحه نتیجه ها جستجوی گوگل ظاهر میگردد عنوان و توضیحات جذابی داشته باشد , نرخ کلیک آن و در نهایت رتبهاش نیز در گوگل افزایش خواهد یافت . برای اینکه بدانید گوگل صفحه شما را به چه شکلی در نتایج نشان میدهد میتوانید از شبیه ساز بیان شده به وسیله خود گوگل استعمال نمائید
بعداز کسب مقام مناسب و حضور در ورقه اول گوگل عمل شما ختم نمیشود . شما بایستی همچنان برای حفظ این مقام کارایی کنید . برای دست یابی بدین دارای اهمیت کار های زیر واجب است :
یکسری وقت یک بار مطالب خود را به روز کنید و اطلاعات تکمیلی به کاربران ارائه دهید .
جایگاه مقاله را در کاغذ اول گوگل بررسی نمائید و میزان کلیک کاربران را با اعداد میانگین نمودار بالا مقایسه نمایید , درصورتی که تعداد کلیک ها پایین است عنوان و توضیحات را بررسی فرمایید .
برای مطالب خود لینک سازی کنید و در صفحه ها و وبسایت های مرتبط آن را معرفی فرمایید .
محتوای خود را در شبکه های عمومی به اشتراک بگذارید .
نظرات کاربران را در باب متن خود بپرسید و به درستی پاسخ آن ها را بدهید .
به محض این که به صفحه اول گوگل میرسید رقابت مهم شما آغاز می شود . رقبا را یک به یک بررسی نمائید و عملکرد نمائید که رده آنهارا بگیرید .
به صورت مدام گوگل در حال افزودن امکانات جدید و ساخت تغییراتی در شیوه نمایش نتایج جستجو است . هر یک از این تغییرات در صفحه اولیه گوگل قادر است موجب ارتقا یا کاهش بازدیدکننده های شما شود . بطور مثال زمانیکه عبارتی در گوگل جستجو میشود .
به تازگی گوگل تغییراتی در روش نمایش نتایج و تعداد کاراکترهای توضیحات هر وب سایت ایجاد کرده است . تا پیشین از این برای هر سود در گوگل حدااکثر ۱۷۰ کاراکتر نمایش داده میشد در حالیکه این تعداد به ۳۲۰ کاراکتر افزایش یافته است . این ارتقاء موجب شده که ورقه اول گوگل بیش تر شده و برای رسیدن به حاصل ذیل تر نیاز به اسکرول بیشتری باشد . این حادثه میتواند تاثیر منفی بر میزان بازدیدکننده سکو های پایین تر داشته و مقابل سکو
یکی از فاکتورهایی که سبب ساز میگردد مخاطب , از بین لینکهای متفاوت , یکی را تعیین نماید , همین توضیح مختصر است .
طراحان اینترنت , در کد HTML صفحهی خویش , معمولاً منتخب به اسم Meta Description می گذارند که به موتورهای کاوش بگویند این ورقه در خصوص چه می باشد .
موتورهای کاوش نیز , معمولاً بدین توضیح , تحت عنوان یک کدام از فاکتورهای تحلیل و طبقهبندی محتوا نگاه مینمایند و بیشتر زمان ها , توضیحی نیز که در تحت لینک و پیوند می آورند , از همین نصیب تعیین می نمایند ( اما مدام اینطور نیست و گهگاه خویش موتورهای کاوش بخشهای دیگری از نوشته را تعیین کرده و نمایش میدهند ) .
در حالتی که از وردپرس استعمال میکنید , افزونه Yoast ( و بخش اعظمی افزونههای سئوی دیگر ) به شما مکانی می دهند تا یک نوشته کوتاه بنویسید و آن را تحت عنوان Meta Description معرفی نمایید .
در بعضا نسخههای افزونه , مستقیماً با عبارت Meta Description یا این که توضیحات متا مواجه میشوید .
ولی در بقیه نسخهها می بایست روی دکمهی Edit Snippet کلیک نمایید .
بعداز کلیک کردن , این قابلیت و امکان را دارید تا Meta Description را مشاهده کنید و تعریف نمایید :
عادت فرمائید توضیحات متا را نیز خودتان انتخاب فرمایید و تشخیص مستمر آن را به موتورهای کاوش واگذار نکنید .
همچنین در توضیحات متا , از عبارت دارای اهمیت مورد علاقه خویش به کار گیری نمایید تا گوگل نسبت به محتوای مقاله شما اطمینان بیشتری پیدا نماید .
تا اینجا بیشتر بر عبارت حیاتی تأکید کردیم و گفتیم که پیش از نوشتن نوشته , حتماً یک عبارت حیاتی معین را تعیین فرمایید و نوشته را حول آن بنویسید .
همچنین به روشهایی برای کشف کردن شایسته ترین عبارت حیاتی و شیوهی تعیین تیتر نوشته اشاره کردیم .
پیرو به سراغ استعمال از عکس در نوشته نوشتههای و صفحههای تارنما یا این که وب لاگ شما میرویم .
این که در حیث دریافت کردن عکس برای مطالب , میتواند به بهینه سازی وب سایت شما یاری دهد , بدیهی است . همهی موتورهای کاوش , عکسهای باطن نوشته را دوست داراهستند و آن را یک نکتهی مثبت در حیث می گیرند .
چه بسا پلاگینهای باصرفه سازی سایتهای وردپرسی نیز ( نظیر Yoast ) , برای چک محتوای شما به عکس هایی که در نوشته به فعالیت بردهاید اعتنا میکنند .
به این ترتیب دراین درس , بیشتر به نکتهها و ظرافتهایی که می بایست هنگام به کارگیری از عکس به آنها اعتنا داشته باشیم می پردازیم .
یکیاز بحثهای همگانی بین نوآموزان بهینه سازی سایت این است که الگوریتم های گوگل کدام را ترجیح می دهند :
روش اولیه : صرفا یک صفحهی مضاعف پُر و عهدوپیمان از همهی موضوعات و بحثهای مربوط به عبارت حساس
روش دوم : چندین کاغذ که هر یک قسمتی از مسئله را پوشش داده و به یک سوال تخصصی مربوط به عبارت حساس جواب داده باشند
تجربهی ما در متمم , توصیهای را که اکثری از محاسبه لیست های سئو سایت ( از جمله Yoast ) مطرح کردهاند , تأیید می نماید : هیچ یک از دو روش به تنهایی صحیح نیستند و خوبتر است ادغام آنان بهکار گرفته شود :
محتوای خویش را در یک کاغذ متمرکز نکنید ( گزینهی اولیه الزاماً شایسته ترین استراتژی نیست )
محتوای خویش را به تعدادی صفحهی تخصصی تقسیم فرمایید ( گزینهی دوم مطلوب است البته کفایت نمیکند )
حتماً یک صفحهی ریشه یا این که سنگ سازه ( Cornerstone ) صحیح فرمایید که الزاماً خیلی نیز بزرگ نیست ; البته حتماً رابطهی صفحههای تخصصیتر را با نیز معلوم نموده است .
https://ismaeilsahab.ir/seo-checklist/
این نکتهای است که به تفصیل و با جزئیات بی نقص در درس سنگ زیربنا ( یا این که صفحه ها ریشه ) توضیح دادهایم . دقت داشته باشید کهاین راهکار علاوه بر اینکه همراستا با توصیههای سئوی داخلی و لینک و پیوند سازی داخلی است , یک قدم از آنان بالاتر است . زیرا انگیزه خویش را به جای رضایت گوگل یک پلکان فراتر برده و در ادامه ارتقاء رضایت بازدیدکنندگان و کاهش سردرگمی آنهاست .